tirsdag 25. desember 2012

Julekos og julegaver

Julaften 2012 er nå historie. Det var en veldig fin dag med gode minner. Middagen ble velykket og gjestene var suverene. 

Dekket og klart for familien vår :)

Noen av de hjemmelagede gavene jeg ga bort i år: 


Lue med riller og dusk til pappan til Tommy.


Ørevarmer med flettemønster til mamman til Tommy. Hun sa for lenge siden at hun ønsket seg ørevarmere som var smalere bak enn forran. Det var da bare å prøve seg frem litt, så på fjerde forsøk ble jeg fornøyd med resultatet.Selbuvotter til lillebror. Må passe på så han ikke fryser på hendene.


Heklet skjerf til pappa. Ga bort slikt til farfar og morfar i fjor. Pappa likte det godt, så det var da bare å begynne på et til. Det var ganske kjedelig å hekle det, så godt at pappa ble glad for det.


Mormor og morfar fikk en tovet kurv med grytekluter, kjøkkenkluter, julekule og konfekt. Farmor og farfar fikk en tilsvarende kurv. Det var veldig koselig å se på når farmor og farfar åpnet opp gaven. Det så utsom om de satte stor pris på den.


En to tre, tre tøfler til tre gode venninner.


Nå som alle gaver er ferdige kan jeg begynne med det som står på lista over ting jeg har lyst til å lage. Har derfor i dag startet med vottene til Tommy. Da jeg vant novemberutfordringen hos Pinnekroken fikk jeg mønster og garn til selbuvotter. Disse er nå på pinnene og Tommy kan snart bli varm på hendene.

Ønsker dere alle en fortsatt god jul og 1. juledag

Terese

4 kommentarer:

 1. Så flotte julegaver du har gitt bort! De ble nok satt pris på. ha en fortsatt God Jul:-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) Forsatt god jul til deg også:)

  SvarSlett
 3. Så mange flotte julegaver! Likte skjerfet ditt veldig godt, holder på med et selv, som skulle bli nettopp julegave, men ble litt stopp da jeg oppdaget at garnet kødde for mottager. Mitt er mørkere i fargene også. Ble nspirert til å finne det fram igjen nå :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Skjerfet er fint når det er ferdig, men jeg syntes det var li tt kjedelig å hekle det.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...