mandag 6. juni 2016

Hei igjen :)

Ja, da er det litt over et år siden jeg ble mamma til to fantastiske gutter. Og det er nesten et år siden jeg la ut det siste innlegget mitt her, men planen har ikke vært å slutte å gi lyd fra meg her, så nå tror jeg at jeg er tilbake. Tiden går kjempe fort og jeg har rett og slett ikke hatt tid og energi til legge ut noe her, men det betyr ikke at jeg ikke har laget noe. For det har jeg. Lista over ting som jeg ikke har vist dere er faktisk blitt ganske lang. Jeg er nemmelig så heldig at jeg har to gutter som legger seg tidlig og sover på kvelden. Det betyr masse tid på kvelden til å strikk, sy og hekle. Jeg har faktisk blitt ganske god venn med symaskinen det siste året også.

Men nå sitter jeg og lurer på hva jeg skal vise dere først.... kanskje ta en liten titt i bildene mine og se hva jeg finner der.

Egentlig tror jeg kanskje ikke dere får se noe ferdig produkt nå. Det kan komme i et eget innlegg.
Men nå er hele den lille, fine familien min og jeg på ferie i Spania, og her skal vi være i heeeele juni:)
Og vet der det at når man skal pakke og planlegge for to ettåringer, så glemmer man seg selv litt da... Så her sitter jeg i Spania uten strikkepinner. Hadde greid å putte heklenålene i kofferten, men nå har jeg lyst til å strikke. Kanskje vi kommer oss ut en tur til Albir i morgen, så jeg kan kjøpe noen. 


Tenk at de har hatt så små hender 

Ha en fin kveld:)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...