fredag 10. juni 2016

Et lite tips når man skal fly med små barn

31.5 tok min lille familie og jeg flyturen fra Norge til Spania. Det å fly med to ettåringer er jo en utfordring i seg selv, så da er det godt vi var to om det. Turen gikk egentlig veldig bra, men ikke den dere skal få høre om nå. Like vel skal dere få et tips om noe jeg kom på et par dager før vi reiste. 

Søker man rundt på nettet, så finner man haugevis med tips fra andre om hva som kan gjør for å gjøre flyturen med små barn enklere. Tipset mitt går ikke på å få barna til å sitte stille eller være stille, for det har jeg ikke så mange tips om :) Men jeg har et tips som kan gjøre det litt enklere å ha orden og system i håndbagasjen. 


Så enkelt kan det være å gjøre flyturen litt mindre stressende for deg som forelder. Her har jeg sydd noen poser i forskjellige størrelser til å sortere det som trengs under flyturen. En pose til leker, en til smoothieog fruktbiter, en til kjeks, rosiner og annen snacks og en til bleier, våtservietter og slikt. Du slipper da å rotte deg gjennom alt for å finne det du trenger mens ungen(e) hyler for full hals.

Posene er sydd av restestoffer jeg hadde liggende. Brukte ingen mål eller mal, bare sydde ut i fra str på stoffet og hvor mye jeg hadde tenkt å ha plass til i posen. I åpningen lagde jeg løpegang (om det er det det heter) som jeg tredde i en snor slik at posen kan snurpes igjen i toppen.

Ha en fin dag
Og
God tur om du skal ut på tur:)


4 kommentarer:

 1. Bra tips! Jeg sverger til zip lock-poser i ulike størrelser for å holde orden i veska på tur.
  Og ja: det er grunn for at man ikke får reise alene med mer en ett barn under to år. Kos dere på reisen!

  SvarSlett
 2. Flott ide for å holde lekene og tegnesakene til ungene på ett sted!

  SvarSlett
 3. Vi hører ofte om de voksnes frustrasjon over barn som ikke kan oppføre seg i fly. Vi hører mindre om barns frustrasjon over å måtte sitte stille så lenge.

  Kanskje vi burde tenke litt på de sistnevnte. Grunnen til at de blir "rabiate", er at de kjeder seg.

  SvarSlett
 4. Vi hører ofte om de voksnes frustrasjon over barn som ikke kan oppføre seg i fly. Vi hører mindre om barns frustrasjon over å måtte sitte stille så lenge.

  Kanskje vi burde tenke litt på de sistnevnte. Grunnen til at de blir "rabiate", er at de kjeder seg.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...