mandag 3. juni 2013

Hjertekort

1. juni var det tid for å feire min kjære. Han måtte jo selvfølgelig få hjemmelaget kort han også. Det måtte jo da nesten bli et hjerte. Jeg merker at det er ikke alltid jeg får ting til å se ut i praksis slik jeg har sett det for meg i hodet mitt... Kan jo ha noe med at det jeg har sett for meg er for avansert til at det går an å lage det, men det tenker jeg ikke på før jeg kommer så langt at jeg finner det ut. Selv om det ikke ble helt likt som det jeg hadde sett for meg, så må jeg jo si at jeg ble passe fornøyd likevel.
Hjerte på høyre side her er en lommet. I lommen var det et ekstra kort med en "hemmelig" gave på.


Marsipankake


Marsipankake måtte han jo også få. Den ble jo selvfølgelig ikke helt lik det jeg hadde sett for meg, men til å være første gang jeg prøver meg på marsipankake... Ja, til og med første gang at jeg lager noe bløtekakelignende, så ble den ikke så ille da. Det skal forstille et vann med en øy og en kaiak. Tror nok den ble god nok hvertfall, for nå er det bare et bitte lite stykke igjen av den. 

Håper du har hatt en fin helg :)
2 kommentarer:

 1. Jeg syns det ble et VELDIG fint kort! Veldig søtt, samtidig som det også var nøytralt (så det passet bra til en mannlig mottaker).
  Så heldig han var som fikk kake av deg. Tipper det ble satt pris på :)

  (Beklager at jeg er litt dårlig på å kommentere for tiden..)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Tusen takk :) han ble veldig glad for både kake og kort. :)

   Det er ingenting å beklage :) ha e fin uke:)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...