mandag 3. juni 2013

Strikket sommersko

Prosjekt restegarn 

# 24 Sommersko 

Da søsteren min var på besøk, hadde hun en bok med mye fin babystrikk. Husker ikke hva den heter, men det var mye fint i den, så den var ikke dum den boka. Her fant jeg oppskrift på noen søte babysko. Jeg hadde ikke det garnet som stod, men fant noen rester av et bomullsgarn i kurven min. Og vips så var det blitt til et par søte små sommersko. De var litt trange på foten til Ronja som snart er et år, så de er nok i str ca 9 mnd. 


Det var veldig enkle å strikke. Knappene fant jeg i knappeboksen som jeg har fått av mormor. 


Siden jeg ikke fant noen som kunne prøve skoene, så måtte Akilles låne bort potene sine. Han var ikke helt enig i det, men jeg fikk lov da.


Dem var jo ganske søte på han da, så kanskje jeg må strikke to til, så har han til alle fire potene.

Ønsker deg en fin uke :)

4 kommentarer:

 1. Nydelige sko! Passet jo godt til pus også :) Sånne er fine å gi bort babygaver. Jeg er der at jeg strikker fram og tilbake, så tror ikke jeg skal prøve meg på noe sånt. Hekling er jeg bedre på, men foretrekker å hekle uten oppskrift. Kjekt med håndarbeid :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Ja, blir nok en liten frøken som skal få disse. Så får vi se hvem det blir da. De var ganske enkel å strikke egentlig bare frem og til bake, men med litt øking og felling. Tror nok du ville greid det :)

   Slett
  2. Haha, så søt med sko på! Digger det! Og i alle fall at pusen sover igjennom det - så avslappa!

   Slett
  3. Veldig søt ja :) Tror egentlig ikke han er så veldig avslappet, han har nok bare gitt opp og funnet ut at jeg blir fortere ferdig om han bare ligger stille....:)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...