mandag 11. februar 2013

Stjerner i sikte

På lørdag startet jeg å strikke på en genser til meg selv. Det er en genser jeg har tenkt på ganske lenge, men greide ikke helt å bestemme meg for hvilket garn jeg skulle strikke den i. Visste ikke helt hvordan jeg skulle strikke den, så det ble veldig lett å begynne på andre ting først. Også var det jo veldig mye garn i kurven min som burde strikkes opp før jeg gikk til innkjøp av noe nytt garn. Og før jul var det jo julegavene som var viktigst, så gensern min ble ikke så viktig da. Det var kanskje mest tiltak siden jeg først måtte finne ut hvordan den skulle se ut, hvilket garn jeg skulle bruke, hvilken farge jeg skulle velge også måtte jeg jo finne ut maskantall, mål og alt det styret der. Ikke rart den måtte vente litt. Du tenker nå kanskje at jeg kunne jo bare funnet en oppskrift på en lignende genser, så hadde jeg sluppet alt det styret der og all tenkingen. Det kunne jeg jo selvfølgelig ha gjort, men jeg hadde lyst til å prøve å se om jeg greide å lage både mønster og genseren selv. Så det blir spennende å se hvor mange ganger jeg må ta opp og hvor mye jeg må endre før jeg blir helt fornøyd. 


Har ikke kommet så langt enda.... Har jo vært morsdag og andre ting jeg måtte ordne først. Men har kommet i gang med vrangborden.

Garntype: Bommul-Lin, Drops design
Pinnestr: 5

8 kommentarer:

 1. Gleder meg ti å se fortsettelsen og det ferdige resultatet...

  SvarSlett
 2. Takk, det gjør jeg også. Veldig spent på hvordan den kommer til å bli. Ikke alltid ting blir slik man har sett det for seg..

  SvarSlett
 3. Det er en helt spesiell følelse av å ha strikket noe helt eget, så dét skjønner jeg godt at du har lyst til! :)
  Et boktips; Kari Hestnes har skrevet en helt genial bok om hvordan du lager din egen genser. Med tips og råd for hva du kan gjøre, alt ettersom hvordan du ønsker at den skal se ut. Den boka heter "Strikk, komponer dine egne plagg". Kanskje noe å vurdere å gå til innkjøp av?
  Jeg kommer nok ihvertfall til å kjøpe den ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Den boka skal jeg ta en titt på:)

   Slett
 4. Dette blir et spennende prosjekt! Er spent på å se fortsettelsen :)

  SvarSlett
 5. Wow.. Det må jeg si er ganske tøft gjort altså!! Sånt begir ikke jeg meg ut på, hehe.. :)
  Lykke til, venter spent på resultatet!!
  Ha en flott kveld videre.
  Klem, Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet ikke hvordan resultatet blir enda da, men kjenner jeg meg selv rett så gir jeg meg ikke ved første forsøk om jeg ikke bir fornøyd. Så det blir nok bra til sist:)
   Tusen takk.
   Ønsker deg en fin dag i morgen :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...