tirsdag 7. april 2015

Enkelt babysett


 Her er settet jeg har strikket til en av tvillingene. Mamma har også strikket et likt sett, så de har noe å ha på seg begge to når de skal hjem fra sykehuset. Får bare håpe det ikke blir for varmt for dem med ulltøy da. Forhåpentligvis, så kommer de jo ikke før slutten av mai. Det kan jo være ganske varmt på den tiden, men små kropper blir jo også fort kalde, så ull er nok godt å ha på likevel. Trenger jo ikke ha så mye under. 


Se den søte lua der da. Tenk at hodene deres er så små. Snorene i lua er bare garn jeg har tvinnet.


Settet er strikket etter oppskrift fra Nøstebarn, men jeg har brukt Sandnesgarn sitt babyull, lanett. Likte settet veldig godt, og tror det blir godt for en liten kropp. Men når jeg ser på disse små settene, så er det litt skummelt at vi skal ta vare på noen som er så små at dem passer inn i dem. Men ser for meg at det skal gå bra, og vi gleder oss veldig.


Små søte bjørnehoder som knapper.


Enkelt babysett
Oppskrift: Enkelt babysett fra boka Strikk meir til nøstebarn av Kathrine Gregersen
Garntype: Sandnesgarn, lanett
Pinnestr: 2,5 og 3
Str: Nyfødt
Vekt: Jakke: 75g Bukse: 65g Lue: 20g
Tilbehør: 6 knapper

Ha en fin tirsdag :)


6 kommentarer:

 1. Ja, tenk så uvirkelig (for meg ihvertfall) at det finnes noe som er så smått at de passer oppi så småe størrelser!...
  Dere går sikkert en spennende tid i møte, og jeg ønsker dere masse lykke til :)

  Kjempefint sett foressten! De blir nok søte når de kommer hjem med noe sånt på seg ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er ganske uvirkelig...
   Tusen takk:)

   Slett
 2. Kjempefint sett. Med erfaring fra maibaby og enda en på vei, kan jeg garantere for at du hvertfall vil få mye bruk for lua og jakka. (Og et løst strikket babyteppe i ull).

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer med en liten en på vei:)
   Ja, de skal nok få brukt det:) Og strikket tepper trenger jeg ikke være redd for å mangle, for dem har en mormor som har strikket tepper til den store gullmedaljen. Er veldig koselig når andre også strikker til dem, så det ikke bare blir det jeg har strikket.

   Slett
 3. Dette var et nydelig sett! Enkelt og lekker!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...