fredag 24. april 2015

Strikking mer avslappende enn yoga

Det sies at strikking skal være like avslappende som yoga. Jeg tror kanskje det kan være mer avslappende jeg, for her ser det ut som jeg har sovnet i strikkinga. Muligheten er faktisk der også. Jeg er i utgangspunktet ganske trøtt om dagen, og hver gang jeg strikket på dette teppet, så har jeg blitt veeeeldig trøtt, så kanskje jeg har sovnet litt i maskene. 


For mens jeg strikket i sta oppdaget jeg at noe så litt rart ut.... 10 striper tilbake...
Jeg fant ut at det var like greit å rekke opp, for bedre å være litt irritert over å måtte strikke noen striper på nytt, enn å være irritert over feilen i teppet i all evighet og for alltid..


Så jeg raknet opp 9 og en halv stripe. Litt bitter nå, men det går fort over. Får roe ned med litt yoga.... Eller tror jeg går for strikking jeg:)

Ha en fin fredag :)

2 kommentarer:

  1. Haha, huff da... Jeg kjenner meg igjen i det du sier, om at det faktisk er mulig å dyppe litt av mens du strikker - og jeg er ikke engang gravid! ;)
    Kanskje det ikke akkurat hjelper på på kvikkheten, når mønsteret går så mye i det samme hele tiden heller? :)

    God helg Terese, og kos deg med teppet ditt! Din "strikke-flinkis" ;)

    SvarSlett
  2. Lurt å ta opp igjen. De gangene jeg ikke gidder det, angrer jeg alltid i ettertid. For selv om det kanskje bare er du som ser feilen, så vet du at den er der og det er skikkelig irriterende! Dette kommer til å bli et deilig teppe!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...