onsdag 22. april 2015

Klar for sommer


I påsken ble jeg ferdig med de nye uteputene vår. De vi hadde var blitt veldig falmet av sola og med litt jordslagprikker, så hadde de nå sett sine siste dager. Som jeg har sagt før så er jeg ikke helt dreven med syaskinen. Har rett og sett ikke brukt den så veldig mye, men nå i år har den fått kjørt seg litt. Og det som er gøy er jo at man ser jo at det blir bedre for hver gang man bruker den. 


Det finnes også en sånn liten bok som følger med symaskiner. På denne står det bruksanvisning. Egentlig ganske utrolig hvor mye man kan lære av å lese litt i den før man prøver seg frem. Det står faktisk litt om ganske mye i denne lille boka.Det figanske utrolig hvor mye man kan lære av å lese litt i den før man prøver seg frem. Det står faktisk litt om ganske mye i denne lille boka.    


Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd med hvordan sømmene ble seendes ut. Den første puta kan jeg ikke skryte av at ble så bra da. Den ble rett og slett en testpute. Den ble egentlig litt for stor og hjørnene ble ganske rare. Men så på neste forsøk fikk jeg det bedre til, så da ble det den teknikken jeg brukte på resten også. 

Mønsteret jeg brukte var vel egentlig ikke noe mønster.. Jeg spratt opp en av de gamle putene og så hvordan den var sydd, så tok jeg mål av putene og sydde etter disse. 


Alle putene har fått glidlås, men jeg gjemte dem slik at de ikke skal synes. Smart ikke sant?
Dette er fra baksiden av ryggputene. Sitteputene har fått glidlåsen i den ene siden. 


Uteputer
Mønster: Etter mål fra putene
Stoff: Dralon med vannavvisende teflon fra Stoff og Stil.
Putene jeg har inni er de som var inni dem gamle.
Brukte også de samme glidlåsene som satt på de gamle putene.

Ha en fin dag :)

2 kommentarer:

 1. Bra jobba, de ble fine de putene!
  Jeg burde sydd varetrekk til uteputene, det blir mye søl med småunger. Så var det dette med å bli venn med symaskinen, da...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) vennskap til symaskinen er vel som alle vennskap... Trenger kontakt for å eksistere :) så det er bare å starte :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...