mandag 19. mai 2014

Smekker lekker

Det blir mye Mariusstrikk på meg om dagen, så må ha litt annet innimellom. Her om dagen fant jeg Myk start på tilbud. Det er veldig mye fint inni denne boka, så det ble jo til at jeg kjøpte den da. Og med ny bok i hus, så møtte jeg jo strikke noe av det som var i den også. I boka var det en fin og enkel smekke, som jeg tenkte ville gå fort å strikke. Altså perfekt for sånn innimellom strikk. Jeg hadde ikke det garnet som stod i boka, men hadde fire nøster med Mor Aase bomulls garn. Og jammen meg ble det tre smekker i løpet av kvelden.


Myk start av May B. Langhelle


Strikket først smekka til høyre. Garnet jeg brukte var nok litt tykkere enn det som stod i oppskriften, for den ble ganske stor. Reduserte maskeantallet litt på de to andre smekkene, og de ble passe store for en baby på ca 4 mnd og kanskje passer dem en stund også. Vi får se, skal overrekke to av dem i morgen. 


Smekke til venstre og i midten
Oppskrift: Fra boka Myk start, med litt redusering av maskeantall.
Pinnestr: 4
Garntype: Mor Aase bomull, Sandnesgarn (dobbel tråd)
Tilbehør: 1 knapp til hver smekke
Vekt: 50g per smekke

Smekke til høyre
Oppskrift: Fra boka Myk start
Pinnestr: 4
Garntype: Mor Aase bomull, Sandnesgarn (dobbel tråd)
Tilbehør: 1 
Vekt: 70g


Ha en fin uke :)

4 kommentarer:

 1. Så søte de var, i herlige farger :) Sånne smekker er supre, spesielt i den verste sikle-alderen! Og i bomull kan de jo faktisk vaskes litt skikkelig og. Heldig mottaker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Ja, liker godt de fargene selv. Ja, veldig greit når det kan vaskes godt og ofte.

   Slett
 2. Så flotte smekker! Det er jo utrolig praktisk, tror det må bli noen slike her også til knerten er ferdig med morsmelk:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Myke og gode, og raske å strikke

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...