fredag 9. mai 2014

Skattejakt i Valencia

Da vi var i Spania uka etter påske, var vi på en dagstur til Valencia. Det tok ca 1,5 time å kjøre dit, så det var jo ikke så langt. Planen for dagen var å ta turen innom den store mathallen de har der. Videre skulle vi bare rusle litt rundt å titte og kanskje spise noe. Jeg tenkte at kanskje jeg fant noen fine skatter... Kanskje noen fine knapper eller noe slikt. 


Her er den ene inngangen til mathallen, og den mathallen var ikke liten. Her kan man få kjøpt mye forskjellig mat og litt annet også. Og alt så helt fantastisk godt ut. 


I midten av hallen var det et åpent torg, og slik så taket ut.


Det var mye nøtter, og alle slags nøtter som finnes tror jeg.


Tørket frukt kunne du få av alle slags frukter. Tørket melon var veldig godt.


Jeg fant jo også selvfølgelig en bod med sukkertøy. Og morsomme kaker.


Det var en egen hall i hallen med sjømat og kjøtt.


Noen få skinker.


Jeg fant også en sybod. 


Det var mange flotte bygninger over alt. Vi gikk nok bare rundt i  noen få av gatene som er i denne store byen, men det var noe å se på over alt.
Skattene

Tinnfeer, tinnknapper og noen små tinnhender med teksten "hecho a mano" (håndarbeid). Kanskje kan feene og hendene bli pynt på noen maske- eller rundemarkører.


Fant ikke så mange knapper, men noen treknapper ble det. Likte godt den med stjerne på, men den hadde hun bare en av.

God helg :)

2 kommentarer:

 1. Wow! Det var litt av en mathall gitt! En del større enn den de har i Oslo kunne det virke som ;) Føler de fleste andre land har så store mathaller.
  Jeg syns det er så spennende å gå og se på alt det rare og "nye" matsortene de har der, i forhold til det vi er vant med her i Norge. Mye godt og mye rart ;)

  Så fine bilder du tar, Terese! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)

   Ja, den var veldig stor, tror nok jeg kunne klart å rote meg bort i den ;) Det var veldig gøy å se alt det man kunne få kjøpt der. Og alt så jo bare så godt ut. Vi kjøpte med ganske mye frukt derfra, og det smakte like godt som det så ut.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...