fredag 27. desember 2013

Koselig gave


Det tar ikke så lang tid å lage denne, men det er veldig koselig å gi den bort. Det trenger ikke alltid å være vin eller alkoholdrikk man gir bort heller. Her har jeg puttet med en plaske med eplemost og en med bringebærsaft. Begge er fra Askim bærpresseri. Kluten er en kjøkkenklut, og oppskriften finner du  her. Lykta er strikket etter oppskrift jeg fant på bloggen Gavemakeriet. Har strikket en til av den nå rett før jul, men da fant jeg ikke igjen oppskriften, så den måtte jeg imrovisere litt med. Jeg skal senere lage et eget innlegg med lytene jeg har laget, så da blir det flere og bedre bilder da. Kurven alt er puttet i er sydd av julestoff. Tanken er at denn kan brukes som brødkurv, eller som hatt. Men den passet visst best til brød. Og det er kanskje like greit.

Ha en fin romjul:)

2 kommentarer:

 1. Det er tanken som teller, ikke verdien (i penger) som betyr noe. Og jeg syns det var en veldig fin gave (og tanke)! :)
  Gleder meg veldig til å se alt det andre du sikkert kommer til å vise frem her på bloggen etterhvert ;)

  Fortsatt god jul!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det, og jeg synescselv det er veldig koselig med ting som er hjemmelaget :) ja, her kommer det til å komme endel etter hvert. Var mye som skulle bli ferdig til jul, så var ikke mye tid til å lage innlegg den siste tiden før jul.

   Fortsatt god jul til deg også :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...