fredag 23. november 2012

Sirkus på kjøkkenet


De fleste har nok sett pop cakes.... De søte små kaken med fine farger på pinne. 
Noen har vel kanskje tenkt at det hadde vært gøy å lage sånne... 
Det kan jeg si at det var. Spesielt når det var sammen med mamma. 
Noen tenker også at det kanskje kan være litt vanskelig...


Det kan jeg også fortelle at det var!
Det var ikke lett å vite om deigen var fast nok eller om glassuren (Candy melts) var  passe tynn/tykk. Det var heller ikke så lett å få glassuren på uten at kula falt av pinnen. Det var hvertfall ikke lett å få glassuren til å se sånn glatt og fin ut som det den gjør på de "proffe" sine bilder. Men uansett var det gøy og de smakte godt. Pappa var nok heller ikke så lei seg for at alle de som "kræsja" ble smaksprøver.


Deigen er sjokoladekakesmuler som er bladet med en krem laget av kremost (naturell) og melis.

Den blå, rosa og hvite glassuren er smeltet "candy melts"

Øynene er ferdige marengsøyne. 

Brukte fondante blandet med konditorfarge til å forme neser, ører, hår, munner osv.


Noen ble også pyntet med kakestrø.


Om noen har bedre erfaringer med pop cakes en meg, så mottas tips med glede :)

Ha en fin fredag 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...