mandag 6. juli 2015

Bølger i sola

Blir ikke så mange innlegg fra meg om dagen. Ikke så lett å få tid til det med to små, men et innlegg av og til skal jeg få til. Har ikke så mye tid til å strikke å sy heller om dagen, men noe blir det. Nå er det guttene som er førstepri, så blir det hva det blir av tid til alt annet (innkludert sovingog spising på mamma).

Lun Bris Sommerbabyteppe fra Pickles er et av favoritteppene mine, så Haakon og Lukas måtte jo nesten få et slikt hver. Jeg syntes det var vanskelig å bestemme meg for farger ved å se på fargene på nettet, så en venninne og jeg tok en liten utflukt til butikken i Oslo. 


Egentlig er det Pickles økologisk bomull tynn som skal brukes, men jeg valgte Pickles sommer ull etter tips fra hun i butikken.


jeg synes ikke det ble så fint å trekke med meg tråden langs kanten, så jeg klipte tråden for hver strip. Noe som resulterte i mange tråder å feste.


Det gikk egentlig ganske fort å strikke disse teppene, men det var fort gjort å strikke feil om jeg ikke fulgte med på hva jeg gjorde. Teppet er enkelt å strikke selv om det kan se litt vrient ut med hullene. Hullene lages enkelt ved å snurre tråden rundt pinnen på den ene omgangen, og på neste omgang slippes tråden ned. Så det du trenger å kunne for å strikke teppet er rette masker og å snurre tråden rundt pinnen.Lun bris 
Oppskrift: Pickles
Garn: Pickles sommerull
Pinnestr: 5
Str: 75cm x 75cm
Vekt: 215g


Riktig god sommer :)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takk:) Liker dem godt selv. Virker som guttene gjør det også :)

   Slett
 2. Disse så deilige ut nå i sommervarmen hvor kveldene kan være litt kjølige :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig deilige og myke. Også både varmer og lufter de, så fine nå på sommeren:)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...