torsdag 24. juli 2014

Enkel Sommer strikk

Om sommeren er det fint å ha noen enkle strikkeprosjekter som tar liten plass i veska, og som trenger lite tenking. Kluter tar både liten plass, og er stort sett ganske enkle å strikke. De er da lette å ta med på stranda, båttur eller flytur. Siden det ikke er behov for så mye tenking, så kan man samtidig være litt sosial med andre rundt også. 


Mellom bading, soling og isspising har jeg rukket å strikke tre kluter. Oppskriftene har jeg funnet på bloggen til Tove Fevang. Hun legger ut nye oppskrifter hver søndag i gjennom hele sommer. Jeg har brukt en annen garntype og strikket klutene litt mindre ennn henne, men mønsteret har jeg fulgt hele veien.


Grønn klut
Oppskrift: Tove Fevang
Garn: Sandnesgarn, Mandarin naturell
Pinnestr: 3
Mål: 30cm x 20cm
Vekt: 50gTurkis klut
Oppskrift:Tove Fevang
Garn: Sandnesgarn, Mandarin naturell
Pinnestr: 3
Mål: 30cm x 27cm
Vekt: 60g


Rosa klut
Oppskrift:
Garn: Sandnesgarn, Mandarin naturell
Pinnestr: 3
Mål: 27cm x 26cm
Vekt: 50g

Ønsker deg en fortsatt god sommer :)

4 kommentarer:

 1. Så fine grytekluter! Nå fikk jeg også lyst til å finne frem grønt bomullsgarn:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) disse er nok litt tynne som grytekluter, så hvis du skal lage det bør du kanskje lage de med dobbel tråd kanskje. Men de er veldig fine som kjøkkenkluter :)

   Slett
 2. Nydelige kluter. Fantastisk flotte Fevang-mønstre ute. Har ennå til gode å komme i gang med dem. Disse var flotte. Og enig - enkel strikk, små ting gjør det lettere å være litt sosial også, hihi :)

  Nyt sommer'n videre. Du lager veldig mye flott!!
  Eli Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Eli Kristin:)
   Ja, hun har lagt ut mange fine mønster i løpet av sommeren. Jeg har ikke rukket å strikken alle, men noen av dem har det blitt. Har også blitt noen av Bitta sine kluter.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...