tirsdag 26. november 2013

Julestrikk

Egentlig så strikker jeg mye gjennom hele året, men nå før jul ryker det nesten av pinnene. Å holde meg til et prosjekt av gangen er ikke like lett det heller. Det er jo så mye jeg har lyst til å strikke, og så mye jeg bør strikke.... Hvertfall hvis jeg skal bli ferdig med det jeg har tenkt å pakke inn til jul.

Men nå har jeg pakket kofferten og vender nesa mot Spania for noen litt mildere dager. Både garn og pinner blir med på turen. 


Hva disse nøstene skal bli er vel ganske lett å se. Noen blir hvertfall ikke kalde på hendene i vinter.


Dette garnet skal bli en Marius julestrømpe.

Så får vi se når jeg kommer hjem hvor langt jeg har kommet da.

Er det noen av dere som er kjent i området Benidorm, Altea, Alfaz del pi og Albir? Jeg har flere ganger prøvd å finne en strikkebutikk der. Har funnet flere norske butikker, men det garnet kan jeg jo kjøpe her hjemme i Son. Jeg har lyst til å finne en spansk strikkebutikk. 
Noen som kan hjelpe meg med det?

Ha en fin uke :)

4 kommentarer:

 1. Jeg er ikke kjent i de områdene, så jeg kan nok ikke være behjelpelig på dét :)
  Men jeg KAN si, at jeg gleder meg til å se alt det du har på pinnene etterhvert. For du lager så mye fint! Kan tenke meg at de heldige mottakerne av det du har laget, blir veldig glade for gavene fra deg i år :D

  God tur og kos deg i varmen! (og lykke til på letingen etter "spansk garn")

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Guro :) hyggelig å høre. Blir gøy når ting jeg har på pinnene blir ferdig her også. Nå strikker jeg på fire forskjellige gaver pluss et par votter til meg selv. Heldigvis begynner alle tingene å bli ferdig nå. Eller kanskje ikke vottene mine, for de har hele tiden havnet et hakk bakover i køen.
   Er hjemme igjen fra Spania nå, og har kost meg masse. Ble bare 5 dager, men det var fine dager.
   Ha en fin søndag :)

   Slett
 2. Tusen takk for hyggelig kommentar på min blogg
  Strikk må være med overalt. Håper du finner en spansk strikkebutkkk. Artig med noe annet enn det vi har hjemme

  SvarSlett
  Svar
  1. Spansk strikkebutikk fant jeg, men det var som jeg fryktet. Hadde fått et lite hint om at det bare var syntetisk garn med litt ull i. Og det var det. Det. Garnet jeg fant i den butikken med mest ull, hadde 50%ull.. Så ble ikke noe garn på meg der nei. :( Ha en fin søndag

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...