torsdag 8. august 2013

Safari Aitana

Aitana er det høyeste fjellet i området der mamma og pappa har hus i Spania. Høyt oppe i dette fjellet ligger safariparken Aitana. Det er bare 2,5 mil å kjøre dit, men veiene er så svingete og bratte at det virker som minst 10 mil. Safari Aitana er en safaripark med 41 forskjellige dyr. De fleste av dyrene går fritt rundt på store områder. Vi kjørte etter en foringsbil rundt på området, så vi fikk se mange forskjellige dyr da de kom løpende fra alle kanter for å få mat. På området med løver og tigere måtte vi holde vinduene på bilen lukket, men hos "gresspiserne" kunne vi gå ut av bilen og hilse på. Han som foret dyra fortalte endel om alle dyra, men han snakket spansk, så forstod ikke så mye av det han sa.


Best å se hvor man satte bena sine, så ikke man tråkket på denne "lille" krabaten her. Jeg tok faktisk på den med pekefingeren!


Han her kunne du få holde hvis du ville det, men jeg syntes den egnet seg best på bakken.


Noen synes kanskje det er greit med en sliken rundt halsen, men det stod jeg over.En påfugl-frøken


Struts


Sebra og mye annet firebent.


Den minste Bukkene Bruse.
Et hjortedyr


En flodhest som var veldig glad i salat.


Elefanter er egentlig ganske store. egentlig er de ganske harde i huden også. Lurer på om det var den samme elefanten jeg red på da vi var her da jeg var liten.Giraffer er fasinerende dyr. Mye hals å ha kontroll på.


Sta som et esel. Tommy måtte ut av bilen og dytte han ut av veien for at vi skulle få kjøre.To av tigerne de hadde var kommet fra sirkus. De hadde da bodd hele livet i sirkusbur, så nå hadde de det mye bedre.
Løvene brydde seg ikke noe om at vi kjørte forbi rett ved siden av dem.


Jaguar


Ville du ha spist her? 

Det var en fin safaripark og alle dyrene så ut til å være godt stelt og matet. Så om du er i området rundt Alicante - Benidorm og har lyst på en safaritur, så er Safari Aitana å anbefale. 

2 kommentarer:

 1. Wow, kjempekult! Der vil jeg óg ta meg en tur, hvis jeg kommer meg til Spania en gang! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er å anbefale :) Ikke bare safariparken, men rett og slett Spania generelt :) I september skal vi dit for 3. gangen i år, og jeg er ikke lei enda....
   Mallorca er jo Spania det også, så du kan jo huka av Spania på "vært der lista" :D

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...