fredag 19. juli 2013

Strikkepose, garngave og sommer

Da er den første av tre ferieuker over. Sola har skint hele uka og gradene har vært godt over 20. Det har vært den perfekte starten på ferien og oppvarming til to uker i Spania. I går da Tommy kom hjem, hadde han med en liten søt pose til meg. Han får med seg det utroligste. Jeg har noen ganger sagt at jeg har hatt lyst til å strikke en Pippigenser til niesa vår. Så han hadde vært i Strikkestua i Son og kjøpt garn til meg. Så nå kan jeg la alpakkagenseren jeg strikker til meg selv få hvile litt i varmen, så kan jeg ta med bomullsgarn og Pippimønster til Spania. Da jeg skulle pakke ned garnet, så kom jeg på at strikkeposen min ligger på jobben (Må jo ha litt strikketøy der også). Jeg måtte da frem med symaskinen og sy ny. 


Pakket og klart for Spania i den nye strikkeposen.


Det ble også en liten sak med glidlås som jeg kan ha pass og andre nyttige ting i. 


Akilles er veldig glad i sola, men ikke fult så glad for at jeg bruker han som støtte når jeg skal ta bilde.

Fortsatt god sommer:)
Terese

2 kommentarer:

 1. Så snill mann du har da! Som kjøper inn garn til deg. For ikke å snakke om at han er en særdeles oppmerksom, og omtenksom, type! Hold godt fast i ham, Therese! ;D

  Jasså, så du syr også du? Så gøy! Kos deg nede i Spania og varmen. Vi reiser også nedover i dag, til Mallorca, Alcudia. Og jeg er stygt redd for at det er "litt" varmt der nede (!)... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, han holder jeg godt fast i :D
   Syr litt, men ikke så mye enda. Det er mye fint man kan sy som jeg har lyst til å prøve meg på, men må først kjøpe litt stoff.
   Alcudia tror jeg tok det er "litt" varmt nå ja. Har snakket med mamma og pappa som er der vi skal, og det er visst "litt" varmt der også. Det er på fastlandet.
   Du må har veldig god tur :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...