tirsdag 14. mai 2013

Det rosa paret

For veldig lenge siden strikket jeg en rosa sokk. Garnet jeg brukte var raggegarnet fra Rema. Da jeg hadde strikket den ene sokken, innbilte jeg meg at det ikke var nok garn til en sokk til. Jeg dro da til Rema for å kjøpe et nøste til, men det viste seg at denne fargen var en partivare. De hadde da ikke mer igjen og mer skulle de ikke få heller. Heller ikke de andre Rema butikkene i området hadde et lite rosa nøste til meg. Den ene rosa sokken ble da i lang tid singel og ensom i bunden av kurven min. 
Men nå er den fornøyd. Tenke seg til så har den fått en partner. Jeg fant ut at jeg kan jo se hvor langt jeg kommer med det garnet jeg har. Og skulle du sett! Det var jo nok garn. Det ble jo til og med igjen bitte litt. Kanskje en meter eller 2. 


Så da endete det godt for denne sokken også. 

God kveld :)

6 kommentarer:

 1. Så bra at det endte godt! :) Tenk å være en ensom, singel sokk da.... Huff... :)
  Ha en super kveld videre!!
  Klem, Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe:) Takk og det samme til deg :)

   Slett
 2. En "happy ending" for sokke-paret :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig melding på min blogg! Og nå fant jo jeg den søte bloggen din også:-) Ja, det ble en lykkelig slutt for sokkeparet ditt. Kom på et strikketips jeg skrev om på bloggen en gang: Er du usikker på hvor mye garn du trenger/har igjen: Bruk en gramvekt og vei den ferdige sokken. Etterpå kan du veie garnet du har igjen og/eller motsatt:-) Men akkurat nå trenger jo ikke du det:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Hehe det tipset tenkte jeg på da jeg var godt i gang med vrangborden, og da ble det så mye styr, så jeg strikket videre med kryssede fingre. Men det er et godt tips, så det komme jeg nok til å bruke ved mange anledninger. Takk :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...