fredag 30. januar 2015

Holmenkollen genser


Ganske tidlig i fjor spurte jeg mamma om det var noe strikket hun ønsket seg til jul. Hun kunne kanskje tenke seg en genser med rundfelling. Genseren jeg falt for som jeg kunne tenke meg mamma også likte var Holmenkollen genseren. Det er egentlig et ganske enkelt mønster på den, men kanskje det er det som gjør den ekstra fin. Jeg hadde ikke lyst til at det skulle bli et hasteprosjekt, så jeg startet   på den i juni. Jeg hadde da god tid til å strikke den og kunne også strikke alt annet jeg ville strikke i mellom. Den var nok ikke ferdig sånn veldig lenge før jul, men ferdig ble den. Og den passet fint til mamma.


Det var ikke mye snø og vintervær i desember, men det var noen dager i romjula med litt hvitt på bakken og rim på trærne. Jeg skyntet meg da å låne gensern for litt fotografering. 
Det er godt det ikke er så mange naboer der mamma og pappa bor, for det så kanskje litt rart ut da jeg vandret i jordekanten med en genser på kleshenger i den ene hånda og kamera i den andre hånda.


Rim på grenene, naturens eget kunstverk 


Holmenkollen genser
Oppskrift: Sandnesgarn Tema hefte 35 Norske ikoner
Garntype: Sandnesgarn, Alpakka
Pinnestr: 3 og 3,5
Str: Medium
Vekt: 460 g


God helg :)

10 kommentarer:

 1. Det er ikke så viktig å bli ferdig lang tid før gaven skal gis bort. Det er viktigere å ha god tid sånn at det ikke blir bare stress. Blir liksom ikke like koselig da. Sånn tenker i hvert fall jeg. Genseren ble kjempefin, da! Heldige mamma`n som fikk så fin gave :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er sant det :) blir ikke noe gøy når det blir stress.
   Tusen takk :) hun ble veldig glad for den :)

   Slett
 2. En flott genser og en flott julegave!!

  SvarSlett
 3. Nydelig genser, så flott gave å både gi og få. Likte godt både farger og mønster her. Tenker hun ble skikkelig glad for den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) var veldig koselig å gi den bort og gøy når hun ble glad for den.

   Slett
 4. Haha, jeg kan se det for meg; der du løper rundt ute med en genser i hånden! ;)

  Så heldig din mor er, som fikk en så fin gave til jul :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe:) ja, så nok ganske komisk ut:)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...