onsdag 3. desember 2014

1+1=4

Det har vært ganske stille fra meg her inne den siste tiden. Sist uke sa jeg at jeg snart skulle fortelle der hva jeg har bedrevet denne tiden med. Overskriften røper kanskje litt..


Dette settet røper også kanskje litt..

Settet er det egentlig ganske lenge siden jeg har strikket, men har bare glemt å vise det frem her.
Det er strikket Viking Alpakka og etter oppskrift fra heftet Babystrikk på pinne 3,5- 4 av Lene Holme Samsøe

Liker godt strukturmønsteret på gensern også ble den ganske koselig med en liten lomme.


Dere har kanskje med disse hintene skjønt at vi skal ha baby, men har kanskje ikke skjønt hvordan regnestykket 1+1=4 går opp. Vi skal nemmelig ikke bare ha en baby, men vi skal ha TO :) Termin er foreløpig 14.6, så vi er i dag 12 uker og 5 dager på vei. Da vi var 9 uker, var vi på ultralyd og fkk vite at det var tvillinger. Noen blir kanskje litt skremt av den tanken å få to på en gang, men jeg har ikke fått panikk enda. Vi er bare veldig glade og gleder oss til vi får hilse på dem. Vi var på ultralyd igjen i går og det er to friske og aktive små krabater på litt over 8 cm. De er toeggede, så faren for komplikasjoner er ganske liten. Det er vi veldig glade for.

Men at vi skal ha tvillinger gjør det kanskje ikke til en selvfølge at det  har vært stille fra meg her inne. Egentlig burde jeg jo ha strikket masse babygreier nå.... Men nei, det har jeg ikke gjort. Jeg har vært ganske (eller veledig) dårlig de siste ukene. Det er først nå den helt siste tiden jeg har orket å ta frem både strikkepinner og PC, så da forklarer det litt bedre stillheten min.

Det blir kanskje ikke så mye babystrikk nå frem til jul siden jeg har ganske mye juleting og gaver å strikke inn, men etter jul blir det nok mye smått på pinnene.

Ha en flott 3. desember 

12 kommentarer:

 1. Gratulerer! Nydelig sett du har strikka, håper formen blir stigende framover sånn at du kan kose deg med mer babystrikk. PS: Jeg tok regnestykket med en gang ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og tusen takk:) ja, nå er formen litt bedre, og jeg orker å strikke nesten hver dag :)

   Slett
 2. Ååå, Terese! Så gøy! Gratulerer så mye :D

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med store og gode nyheter! :)
  Det kommer dager med panikk og det kommer dager med ro og planlegging - de kommer når du skal ha én om gangen også. Godt å bare kjenne på følelsene rundt det at man skal bli foreldre, tenker jeg. Vi bloggleserne er veldig tilgivende og forstår at man har et liv utenom hobby og blogg. ;)
  Kos deg med sofakos på kveldene og med førjulskosen. Og så må man bare huske at det er helt greit å ikke orke å gjøre noe. Julevask og matlaging og hva det skulle være. ;)
  Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) ja, veldig godt å kjenne på den følelsen at vi om ikke mange måneder sitter her som foreldre. Om dagen er det mye sofa og lite av det meste annet... Spesielt vasking og matlaging... Men er veldig heldig og blir vartet opp her jeg ligger :)

   Slett
 4. Oj, så spennende med 2 på en gang! Gratulerer! :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer!! Så utrolig spennende! Det å bli mamma er virkelig der største jeg har opplevd:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Veldig spennende ja. Gleder meg veldig :)

   Slett
 6. Så utrolig koselig å lese, gratulerer så masse Terese!! Dobbel lykke :-) masse lykke til i tiden fremover!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...