tirsdag 23. september 2014

Den grønne som overrasket

Denne genseren startet jeg på for lenge siden. Faktisk i april tror jeg. Først strikket jeg nesten to nøster, så fant jeg ut at jeg ikke likte brunfargen jeg hadde valgt. Eller jeg likte fargen, men ikke til denne genseren. Så da kjøpte jeg en ny brunfarge. Mønsterfargen hadde jeg da ikke bestemt meg for enda, så den fikk vente litt. 


Vet ikke om du ser det på bildet her, men det skal bli en Mariusgenser. Ikke den vanlige Mariusgenseren, men Marius 2. Det er ragland og rundfelling på den og litt mindre mønster enn det er på den vanlige Mariusgensern. Egentlig er genseren strikket på pinne 3 og 3,5, men jeg ville så veldig strikke meg en genser med tynt garn. Så det ble babyull og pinne 2,5 og 3. Det går ikke fort da vettu...

Når jeg ikke vet hvilke farger jeg skal velge på garn, er det veldig bra å ha med seg Marie (vi er født bestevenner), for hun vet tydeligvis veldig godt hva jeg vil ha. Jeg foreslo en farge til mønsterfargen, men den ville jeg ikke ha sa hun. Jeg endte opp med grønn, som er en farge jeg ikke pleier å velge, men vi var enige om at til den brunfargen, så ville det bli fint. 

Og jammen meg så synes jeg det ble veldig fint faktisk. 
Hva syns du?

Strikkehilsner fra Spania :)

7 kommentarer:

 1. Jeg hadde aldri kommet til å tenkt på grøn, men det ser jo ut til at det blir kjempefint! Lurt å ha med en god hjelper noen ganger ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Ja, lurt å ha med en som kan velge noe nytt for seg :)

   Slett
 2. Jeg syns hun valgte helt riktig! Det ble jo en (overraskende) fin fargekombinasjon :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ble overrasket selv over hvor fint det ble :)

   Slett
 3. Bra kombinasjon, ja! Marie kan det der! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) ja, hun kan visst det. Hun får bli med neste gang også tror jeg:)

   Slett
 4. Den blir kjempefin med grønt §:o)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...