lørdag 15. mars 2014

Vårgave til meg selv og en flott tur

Den siste uka har vi hatt noen super flotte dager. Det har vært sol, og den har varmet og gitt vårstemning. Så i dag da både Tommy og jeg har hatt fri tok vi kameraene våre med oss og gikk en fin tur langs en del av kyststien i Akershus


Turen gikk fra Kroken til Emmerstad. Ikke så lang tur, men veldig fin. Selv om turen var på ca 5 km, så greide vi å bruke nesten to timer. En super dag med verdens beste, frisk luft, vårstemning, bevegelse, minner og fototrening.


Noen steder var det helt blått av blåveis.En merkelig rød sopp. Bør nok sikkert ikke spises, men fin farge hadde den.


En liten hestehov.


Vi gikk en tur nedom en strand med masse minner fra jeg var liten. Den så ganske lik ut enda.Her er gaven til meg selv. Pulsvanter med Mariusmønster.


Garntype: Sandnesgarn, Sisu
Pinnestr: 2,5
Oppskrift: Fra Marius strikkebok, men strikket inn en tommel og droppet heklekanten øverst. Lagde der heller en kant som jeg brettet inn.
Vekt: 32g
Nederste delen av hagen der bestevenninna mi bodde da vi var små. Her holdt farfaren til venninna mi alltid på med noe. Ser ut som at den kan trenge et strøk maling nå kanskje. 


Kroken
Her startet og sluttet turen vår.


Ha en fortsatt fin lørdag :)

8 kommentarer:

 1. Fineste plassen jeg vet om!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det ingen tvil om at det er :)

   Slett
 2. Så fine pulsvanter! Det var fine farger:) Ser ut som en flott tur også!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder, og så gøy å se blåveis, de er en sjeldenhet her hvor jeg bor. Pulsvarmerne var fine, syns fargene gjorde seg veldig godt. Mariusmønsteret blir nesten oppbrukt for tida syns jeg, men på disse var det helt perfekt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) ja, gøy med blåveis. Ser dem hver vår, men like koselig hver gang. Kan bli litt mye Marius for tia, men det er et fint mønster når man ikke har for mye av det på samme sted. Fargene jeg valgte ble helt tilfeldig ut i fra at det var de fargene jeg hadde i det garnet. Men likte kombinasjonen selv,

   Slett
 4. Ååå, så mange stilige bilder du har tatt fra turen og nærområdet ditt (?)! Det er sånne turer jeg liker best, når vi kan ta oss tid til å utforske, og forevige, de fine stundene sammen med de man er glad i.
  Det høres jo også ut som at Tommy også har et kamera, så da tipper jeg at dere også deler den interessen (foto)?

  Hihi, 5km på 2timer. Dét er et tegn på hyggelig tur, vil jeg si. Det er sånn jeg og mor også gjør, når vi har gått de "52 hverdagsturene" i Stavanger. Og dét er kose-turer det ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) ja, kan vel kalle det nærområdet når det er nærme nok til at man kan sykle dit, men denne gangen tok vi bilen dit. Ja, han har kamera han også, så det blir mye bilder når vi går på sånne turer. Kose-tur er det helt klart. Kan vel hvertfall ikke kalle det trening, men det er bevegelse og frisk luft da :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...