onsdag 10. april 2013

Pakke til Malawi

De siste måneden har det blitt strikket endel småting for å glede andre. Mamman min, venninna mi Marie og jeg har strikket luer, sokker og tepper for å varme små nyfødte kropper i Malawi. Det blir født veldig mange hvert år som trenger noe varmt på hodet og føttene sine. Vi har ikke laget nok til alle, men til sammen har vi strikket 29 luer, 17 par med sokker og 2 tepper. Tenker at alle bidrag hjelper og at det er mange små kropper som vil holde seg varme gjennom de kalde nettene. Vi sender det vi har strikket til Prosjekt Malawi, så sender de det videre til dem som trenger det. 

Terese


Et ullteppe laget av rester med ullgarn. Startet med 3 masker la ut en maske for hver omgang frem til jeg var halvveis. Felte så en maske på hver omgang til det var igjen 3 masker.


1 teppe, 16, luer, 7 par sokker.

Irene


8 luer og 2 par sokker

Marie


5 luer, 8 par sokker og 1 teppeTre som står sammen for å hjelpe noen som trenger det.
Melder bidraget vår til Prosjekt Malawi på i utfordringen til Pinnekroken med vennskap som tema.

Oppfordrer alle til å ta en titt i restekurven. Kanskje er det noe der som kan bli til en liten lue eller et par sokker. Det er ikke så mye som skal til for å redde et lite liv.

Terese:)

3 kommentarer:

 1. Så utrolig flinke dere er! Og til en så god sak at på til :-) Stå på videre, dette er et arbeid som gleder mange små <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) veldig gøy å kunne bidra til en god sak :)

   Slett
 2. Supert prosjekt, herlige saker og enda kjekkere når man faktisk kan være flere sammen om å gjøre en forskjell ;)

  Tusen takk for bidraget til Pinnekrokens aprilutfordring!

  Hilsen Eirin,
  Pinnekroken

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...